From the Firehose

Ось і завершився наш черговий Всеукраїнський Мистецький Фестиваль -Конкурс «Творчі Діаманти України» ! Емоцій багато, всі в основному позитивні! Хоча ми не змогли втілити повністю нашу мрію – ідею про масштабну Всеукраїнську подію – і Фестиваль і Конкурс, але цьому нам перешкодили події в країні. Все ж таки ми віримо в Перемогу, віримо в наші Збройні Сили! Віримо, що створимо нашу подію відразу після Перемоги і всі наші плани втілимо в життя!

Хочемо подякувати, перш за все, всім учасникам – Ви молодці, не зупиняйтесь на досягнутому, незважаючи ні на що, йдіть вперед до своєї мрії! Також дякуємо викладачам, що розвивають та популяризують національну культуру, надають можливість культурного розвитку Українським дітям та молоді – адже це наше майбутнє!

Ще хочемо подякувати всім нашим спонсорам, що змогли долучитись до нашої події, незважаючи на труднощі та першочергові донати для нашої Перемоги над загарбником! Найбільший респект таким спонсорам: 1. Благодійний фонд «Лабораторія добрих справ», що надали допомогу в організації Конкурсу та забезпечили грошовий приз переможцям конкурсу; 2. АТ«Ідея Банк» – який долучився до нас своїми подарунками для учасників Фестивалю – конкурсу; 3. Компанія ДИМКОМ – допомогла виготовити ексклюзивні кубки та медалі, 4. А також: BERRYTEX рекламний стиль – офіційний дистриб’ютор ТМ «JHK» в Україні, Дитяча планета, Дельфінарій ОСКАР, Львівський цирк, Океанаріум Львів, Легенда СПА, Ковзанка КІНГ-КРОС, Арена АВТОСЕРВІС, Цифрова друкарня «ДРУК», Цифрова друкарня «Принт ЕТАЛОН», PNG.Studio, Агенція розваг «Лови момент», компанія медіа підтримки «БРАВО».

Дякуємо всім та до нових зустрічей!

ГО Українські фестивалі та конкурси «Творчі Діаманти України»

- середовище для розвитку національної культури, науки та творчості

Партнери

Архів

  1. Липень 2024