From the Firehose

Громадська Організація «Українські фестивалі та конкурси “ Творчі Діаманти України” це сучасний європейський формат проведення різноманітних заходів: мистецьких фестивалів, творчих конкурсів, наукових змагань, спортивних івентів та подій для всієї родини!

Метою діяльності Організації є створення цікавого, дієвого та корисного середовища для розвитку національної культури та української творчості серед дітей та молоді , надання можливостей культурного, соціального, наукового, спортивного розвитку дітям та молоді, знайомство і обмін досвідом, а також зміцнення національних та міжнародних культурних контактів. Представлення та захист загальних інтересів, координація діяльності, як членів організації, так і всіх, хто виявив бажання долучитись до створених Організацією проектів, для досягнення корисних громадських, культурних, соціальних, інформаційних і благодійних цілей, зміцнення сімейних цінностей та соціальних зв’язків

Першим нашим проектом став – Всеукраїнський Мистецький Фестиваль- Конкурс «Творчі Діаманти України » – це можливість конкурсантам, після довгих трудових буднів, навчання в школі і кропітких репетицій, нарешті відчути себе на великій сцені справжнім артистом. Це можливість прийняти участь в справжніх змаганнях творчих колективів, зустріти старих друзів та знайти нових, показати свою майстерність та побачити виступ інших. «Творчі Діаманти» – це незалежна і професійна оцінка журі, за чітко продуманою оціночною системою яка гарантує найвищу якість суддівства. На цей Фестиваль творчості рекомендується їхати всією сім’єю, отримати максимум задоволення від перебування на грандіозній події, відчути атмосферу справжнього фестивалю, відвідати екскурсійну програму запропоновану організаторами, взяти участь у спільних виступах, флешмобах, вікторинах та ознайомитись із пам’ятками славного міста Лева. І фінальною нагородою перебування на цьому чудовому дійстві може бути завоювання Головного призу – поїздки на Міжнародний фестиваль-конкурс за кордон!

ГО Українські фестивалі та конкурси «Творчі Діаманти України»

- середовище для розвитку національної культури, науки та творчості

Партнери

Архів

  1. Липень 2024