From the Firehose

Друзі, раді повідомити вам про наступні новини:

1. За запрошенням ГО «Наш Світ», та за підтримки Управління культури, молоді та спорту Стрийської міської ради, а також Стрийської районної державної адміністрації – в м. Стрий в приміщенні Міського будинку культури відбудеться ще один ОЧНИЙ етап Всеукраїнського Мистецького Фестивалю-Конкурсу «Творчі Діаманти України » В ГОСТЯХ У СТРИЯН! ОТО Ж ЩИРО ЗАПРОШУЄМО ВСІХ БАЖАЮЧИХ (НЕ ТІЛЬКИ СТРИЯН) ПРИЙНЯТИ УЧАСТЬ!

2. Продовжується реєстрація на дистанційний конкурс, а також очний етап конкурсу у Львові, який відбудеться 20 – 21 квітня 2024 року в палаці Залізничників РОКС.

3. Також не забуваємо про подачу заявок на участь в Міжнародному фестивалі – конкурсі в Іспанії “SEA SUN FESTIVAL” – поїздка планується у вересні 2024 року. Ознайомитись із презентацією пропозиці від нашого партнера Fiestalonia Milenio можна ось тут –#Fiestalonia Book! По питаннях участі звертайтесь в оргкомітет поїздки – ГО Українські Фестивалі та Конкурси «Творчі Діаманти України»

Ото ж, чекаємо Вас на наших Фестивалях ! Все буде Україна! Ми переможемо! Слава і пошана нашим Збройним Силам та нашому непереможному Народу!

ГО Українські фестивалі та конкурси «Творчі Діаманти України»

- середовище для розвитку національної культури, науки та творчості

Партнери

Архів

  1. Липень 2024